Koulutus ei ole nykyään vaikeasti saatavilla Android-puhelimiin saatavilla olevien sovellusten vuoksi. Jos haluat auttaa lastasi aloittamaan opinnot nuoresta iästä lähtien, sinun tulee katsoa joitain heidän saatavillaan olevista jännittävistä opinnoista.

Loputon aakkoset

Ennen kuin lapsesi voi juosta, hänen on opittava kävelemään, ja tämä sovellus palauttaa kaiken takaisin perusasioihin opettamalla hänelle eri sanojen kirjoittamista. Se on itse asiassa paljon hauskempaa kuin miltä se kuulostaa, ja mukana on hirviöitä, joten lapsesi ei kyllästy. Kun he ovat vetäneet paljon erilaisia ​​kirjaimia paikoilleen muodostaakseen sanan, heille esitellään sanan erityinen animaatio, jotta he eivät joudu epäselväksi sen todellisesta merkityksestä.

Hakitzu-eliitti: Robottihakkerit

Vaikka tämä peli saattaa tuntua hieman monimutkaiselta lapsille, sinun on autettava heitä oppimaan ohjelmointia aikaisin, jos he aikovat rakentaa seuraavan Facebookin. Teknologia näyttää olevan siellä, missä kaikki rahat ovat tällä hetkellä, joten JavaScriptin oppiminen jopa sen alkeellisimmalla tasolla on hyödyllistä. Tässä pelissä heidän täytyy opetella koodia rakentaakseen robotteja voittaakseen kilpailijansa, joten se on itse asiassa hauskaa, vaikka päänsä kiertäminen voi olla hieman vaikeaa.

Lapset oppivat mandariinikiinaa

Kerroin juuri sinulle, että ohjelmistot tulevat olemaan siellä, missä rahat ovat tulevaisuudessa, mutta myös Kiinan markkinoilla kelluu paljon. Jos he haluavat päästä näille markkinoille, heidän on opittava mandariinikiinaa, ja vaikka se on jotain, mitä heidän pitäisi oppia koulussa, on aina liian aikaista aloittaa joidenkin perusasioiden oppiminen. Kieltämättä sen oppiminen on hullua ja hämmentävää kieltä, mutta koska sovellus käyttää riippuvuutta aiheuttavia pelejä kaiken opettamiseen, tieto jää todennäköisemmin lapsesi päähän.

Villieläinten palapelit

Kaikki lapset ovat kiehtovia eläimistä ja huomaat, että kun viet lapsesi ensimmäistä kertaa eläintarhaan. Jos he haluavat oppia kaikista eri eläimistä ja samalla stimuloida mieltään, he voivat tehdä sen Wildlife Jigsaw Puzzles -sovelluksessa. Olen varma, että tiedät jo, että heitä opetetaan ratkaisemalla palapelejä, mutta et ehkä tiedä, että voit muuttaa kunkin palan määrää, mikä tarkoittaa, että lapsesi pitäisi pystyä pelaamaan sovellusta mitä tahansa. ikäisiä he ovat.

Kierrätä sankari

Lyön vetoa, että olet yrittänyt opettaa lapsellesi kierrätystä, mutta joskus on helpompaa, jos hän oppii pelin sisällä sen sijaan, että kertoisit heille, mitä heidän pitäisi tehdä. Kun hauskat hahmot puhuvat paperin murskaamisesta, he kiinnittävät paljon todennäköisemmin huomiota. Recycle Hero pyrkii tekemään lapsestasi kierrätysmestarin, joka lopulta säästää ympäristöä ja tekee sen hauskalla tavalla. Heidän täytyy käydä läpi monia eri tasoja ja avata samalla salaisia ​​maailmoja.