Asunnon omistajien tulee olla erittäin varovaisia ​​valitessaan lattiavaihtoehtoja kiinteistöilleen, sillä jos he tekevät oikean päätöksen, laadukkaat lattiavaihtoehdot voivat tehdä talostaan ​​käytännöllisemmän, kauniimman, arvokkaamman ja värikkäämmän. Parhaan lattiavaihtoehdon valinnassa asunnonomistajia kehotetaan myös luottamaan pieneen taskuystäväänsä: Android-älypuhelimeen. Google Playssa on lukuisia sovelluksia, jotka tarjoavat mielenkiintoisia vinkkejä ja temppuja erilaisiin lattiavaihtoehtoihin. Tässä on joitakin niistä.
1. Puulattiat. Tämän sovelluksen on käynnistänyt brittiläinen lattianpäällysteyritys, joka myy Lontoossa erilaisia ​​lattiapäällystevaihtoehtoja. Tässä kauniissa kaupungissa asuvat asunnonomistajat voivat hyödyntää tätä Android-sovellusta nähdäkseen lukuisia lattiavaihtoehtoja eri väreillä, malleilla, tekstuureilla ja tyyleillä, jotta he voivat tehdä paremman päätöksen myöhemmin. Tämä yritys palvelee myös sekä kaupallisia että yksityisasiakkaita, ja vaikka sovellus on äskettäin julkaistu, se on jo kerännyt muutaman positiivisen arvostelun Android Marketista.
2. Kovapuulattian asennus. Tämä sovellus kattaa kaiken, mitä kodin omistaja tarvitsee asentaakseen parkettilattiat taloonsa. Se tarjoaa runsaasti artikkeleita, tekstilohkoja ja neuvoja, jotka kouluttavat asunnonomistajia hiomisesta, viimeistelystä, puulattian asennuksesta, kuinka korjata pitkällä aikavälillä mahdollisesti ilmenevät vauriot, miten lattiat voidaan säästää vesivahingoilta, miten suojaa niitä paremmin ja niin edelleen. Vaikka tämä sovellus on suhteellisen uusi markkinoilla, sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, varsinkin koska se on ilmainen.
3. Lattiasaskin PRO. Asunnonomistajien, jotka haluavat tietää, minkä budjetin valmistella asentaessaan taloonsa upouusia lattiapäällystevaihtoehtoja, kannattaa myös kokeilla tätä sovellusta. Flooring Calculator PRO tekee juuri sen, mitä nimi ehdottaa: sen avulla asunnonomistajat voivat määrittää lattiapinta-alan, valita materiaalit ja asettaa oman hintansa. Napsauttamalla vain muutamaa painiketta näytöllä, tämän sovelluksen käyttäjät saavat tarkan kokonaishinnan lattiaasennuksestaan. Lisäksi Flooring Calculator PRO voi ottaa huomioon homeen ja homeen poiston hinnan tai myös vanhat lattiavaihtoehdot saadakseen entistä parempia ja tarkempia tuloksia.
4. Lattiafoorumi. Tämä on jälleen yksi erinomainen Android-sovellus, joka palvelee opetustarkoituksiin, kun on kyse erilaisista lattiavaihtoehdoista, kuten parkettilattiat, laminaatti, korkki, matot ja niin edelleen. Pohjimmiltaan se tarjoaa asunnonomistajille joukon aiheita, valokuvia, malleja ja vinkkejä, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä asennettaessa uusia lattiavaihtoehtoja, kun niitä huolletaan, korjataan vaurioita tai puhdistetaan.
5. upeat lattiat. Asunnonomistajien, jotka etsivät inspiraatiota lattiavaihtoehdoista eivätkä ole vielä vakuuttuneita siitä, mikä lattia sopii paremmin heidän talonsa huoneisiin, kannattaa tutustua tähän sovellukseen. Fabulous Floors on itse asiassa aikakauslehti, joka on täysin omistettu lattianpäällysteille. Se tarjoaa muotivinkkejä, väritrendejä, runsaasti kuvia eri lattiavaihtoehdoista eri malleissa ja väreissä jne. Jos tätä sovellusta käytetään oikein, se voi olla erittäin hyödyllinen apulainen ja se voi auttaa asunnonomistajia kaikkialta maailmasta tekemään parhaansa. päätös, kun ostat lattiavaihtoehtoja.